werkzaamheden in Lamin

ontwikkelingen Lamin
maart 29, 2016
hoe ver is het nu met het project?
juli 14, 2016
Show all

werkzaamheden in Lamin

Beste vrienden.

De tijd gaat snel. Ik zit nu 2 1/2 maand in Gambia en heb nog dezelfde tijd te gaan. Het werk vlot aardig en ondanks de ramadam wordt er toch flink doorgewerkt. Terwijl de bouw van het tweede huis opschiet(zolderhoogte) wordt er aan het fundament van het multifunctioneel huis gewerkt. De sock away wordt ook aangepakt. Als dit allemaal af is, wordt begonnen met het binnenwerk. Het pleisterwerk buiten hoopt men ook gedaan te hebben.
De fence(muur) is verhoogd met nog twee rijen bakstenen(blokken). Er zal niet gepleisterd worden(cement is duur en terrein groot). Mijn voorstel is liever te sauzen (binnen- en buiten muur).

Het wachtershuisje moet ook aangepakt worden. Het gebied is een termieten gebied. Dus moeten de deuren en ramen vervangen worden in ijzer materiaal. Dat is beter en duurzaam.

Foto’s zijn op de pagina FOTO’s te zien.

Ik dank jullie heel hartelijk voor het medeleven en financiële ondersteuning. Ik hoop, dat mij verder zult blijven helpen, vanwege de zaak van deze kwetsbare kinderen. Godsonmisbare zegen wens ik u toe.

Hartelijke groeten,

Yvonne

Comments are closed.