nieuws uit Lamin Village

hoe ver is het nu met het project?
juli 14, 2016
Afbouw centrum
maart 15, 2017
Show all

nieuws uit Lamin Village

Beste vrienden.

Het is weer zover om te vermelden wat er zoal gebeurd is in Lamin Village in Gambia.

Zoals ik u verteld heb, dat het werk aardig opschiet en dat we op schema zijn, is er in augustus j.l. de echte regentijd aangebroken. Bouwactiviteiten konden niet langer uitgevoerd worden.

Mijn plan was om mijn verblijf daar te verlengen met 2 maanden, maar gezien deze weersituatie heeft dat geen zin. Ik ben dus terug in Nederland en hoop, intussen wat meer donaties binnen te krijgen.

De bouwer heeft, om beter inzicht te krijgen, alles op een rijtje voor ons gezet. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden, die nog verricht moeten worden. Men heeft echt zin om te werken, maar tegen de weersomstandigheden als deze kun je niets beginnen.

Mijn hoop en verlangen was, dat het nu eindelijk afgerond zou zijn, maar het heeft niet zo moeten zijn. Ik verlies de moed niet en ik hoop, dat het ook zo bij u is. Door uw hulp zijn we zover gekomen. Er is heel wat gerealiseerd en daar mocht de secretaris van de stichting in Gambia van getuigen.

Als je in Gambia een project als dit wil opzetten, is dat niet te vergelijken met een schooltje neerzetten voor een dorpshoofd waar hij de verantwoordelijkheid voor draagt en graag ziet, dat de kindertjes in zijn dorp goede scholing krijgen.

We zijn daarom dankbaar voor wat er tot nu toe is gedaan met de weinige getrouwen, die een toekomst voor deze groep voor ogen hebben. BENT U OOK VAN DE PARTIJ???? Nog niet? Sluit u dan aan. We hebben uw hulp heel hard nodig, hoor. Alvast heel hartelijk bedankt!!!

Ik vermeld voor het gemak hierbij het Bankrekeningnummer van de stichting.

Uw gift kunt u storten ten name van:

Stichting The Sheepfold,

IBAN/SEPA Nummer: NL92INGB0004560662
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING BANK N.V

Vriendelijke groeten en tot een andere keer.

Yvonne

Comments are closed.