Hoe ver is het werk nu gevorderd?

Afbouw centrum
maart 15, 2017
Show all

Hoe ver is het werk nu gevorderd?

Lieve vrienden,

Ik ben verheugd jullie te mogen mededelen, dat het werk vergevorderd is en het eind in zicht is. Jammer, dat ik jullie geen foto’s/video’s kan  laten zien. Degenen, die ons wel een e-mailadres hebben gestuurd kregen/krijgen wel de ontwikkelingen te zien. Geen man over boord. Stuurt u mij uw e-adres, dan stuur ik u per ommegaande enkele foto’s. Afgesproken!!

Als er geen sterfgeval was bijgekomen, 40 dagen rouw (’s lands wijs, ’s lands eer), dan had de bouwer het werk geklaard in mei j.l. als verwacht. Maar ik mag niet klagen, want er wordt met veel plezier gewerkt.

Ook de water pomp is aangepakt en ook het huisje waarin de apparaten geplaatst zullen worden. Met  dit  bericht wil ik u heel hartelijk danken voor uw steun financieel/gebeden. Ik hoop, dat u dit werk zal blijven steunen op welke manier dan ook.

Ik hoop heel binnenkort uw e-adres te ontvangen.

Hartelijke groeten en tot de volgende keer.

 

 

Yvonne

 

Comments are closed.